Commercial

03

IMFC

Amsterdam

IMFC was reeds in Rivierstaete gevestigd op de derde verdieping. Na een fusie werd het bedrijf twee maal zo groot werd een grotere lokatie gevonden binnen Riviertstaete. Belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp was dat de sfeer warm en huiselijk moest worden. Er is daarom gekozen voor een basis van natuurlijke materialen en kleuren, zoals de parketvloer in de entree en het restaurant bestaande uit vierverschillende soorten hout, het wandsysteem met eiken kozijnen de warme kleur wit op de muren, het zandkleurige tapijt en de houten joyn-tafels van vitra. Deze basis is aangevuld met een voor IMFC ontworpen meubellijn in accentkleur oranje geel die de linker en rechtervleugel met elkaar verbindt. Ook zijn de glaswanden voorzien van een bloemenprint, welke in het bijzonder in de entree sterk naar voren komt, achter de olijfkleurige receptie balie met ingelegd leer.

to top button